Vorig jaar was Ellen van Langen te gast.
Vorig jaar was Ellen van Langen te gast.

Bokslegende Arnold Vanderlyde gastspreker Roois Sportgala

Algemeen

Sint-Oedenrode - Olympisch bokser Arnold Vanderlyde is dit jaar de gastspreker op het Sportgala Sint-Oedenrode. Vanderlyde won op drie achtereenvolgende Olympische Spelen (Los Angelos in 1984, Seoul in 1988 en Barcelona in 1992) een medaille. Met als thema 'Fighting for succes' deelt Vanderlyde op 11 maart tijdens het sportgala zijn ervaring.

Stichting Sportgala Sint-Oedenrode is trots deze bokslegende op het gala te mogen ontvangen. Stichtingvoorzitter Ad van der Heijden: "Ieder jaar proberen we iemand uit te nodigen die in de sportwereld tot de verbeelding spreekt. Met de komst van Arnold Vanderlyde is dat opnieuw gelukt. Ik ben ervan overtuigd dat hij de sporters en sportliefhebbers in de zaal zal inspireren en motiveren. Ik kijk er enorm naar uit!"

Het sportgala wordt dit jaar voor de derde keer in zijn nieuwe vorm gehouden. De stichting die het gala organiseert, huldigt ook dit jaar de kampioenen (op minimaal Brabants niveau) en reikt de titels Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sporttalent en Sportvrijwilliger van het jaar uit. Het gala vindt op 11 maart vanaf 19.30 plaats in De Beurs en is voor iedereen toegankelijk.