Het kantoor van Wovesto
Het kantoor van Wovesto

Wovesto ondersteunt vrijwilligersactie NLdoet

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op 11 en 12 maart 2016 wordt de grootste vrijwilligersactie van Nederland, NLdoet weer georganiseerd. De manier om als inwoners een aantal leuke klussen of activiteiten aan te pakken! Wovesto ondersteunt dit initiatief. U doet toch ook mee? Bedenk samen met je buurt een leuke activiteit. Voor meer informatie hierover kijk op www.NLdoet.nl.

Wovesto
Als de activiteit is aangemeld bij het Oranje Fonds, kan deze ook aangemeld worden bij Wovesto. Zo mogelijk ondersteunt Wovesto een aantal activiteiten die geen subsidie krijgen van het Oranje Fonds. Wovesto stelt dezelfde randvoorwaarden als het Oranje Fonds, met daarnaast twee extra randvoorwaarden: de activiteit vindt plaats in één van de kernen van de gemeente Sint-Oedenrode én de activiteit dient gericht te zijn op de huurders van Wovesto.

Aanmelden
Het aanvraagformulier om een activiteit bij Wovesto aan te melden is te vinden op de website van Wovesto. Vul het formulier in, laat zien dat uw klus ook is aangemeld bij het Oranjefonds en stuur het formulier vóór 22 februari a.s. aan Wovesto of e-mail naar info@wovesto.nl.