Ben Liebrand
Ben Liebrand

Fashion and Food Festival belooft weer één groot succes te worden

Algemeen

Sint-Oedenrode staat bekend om de vele unieke modezaken en horecagelegenheden. Typisch aan Sint-Oedenrode is dat deze grotendeels door lokale ondernemers gerund worden. Stuk voor stuk bieden de ondernemers hoge kwaliteit, aangepast aan iedere smaak en elke portemonnee. Het gehele weekend van 18 tot en met 20 maart 2016 zal in het teken staan van genieten, beleven en verwonderen. Onder het genot van lekkernijen opgediend door Rooise restaurants zullen professionele modellen de eyecatchers uit de collectie van de Rooise modezaken tonen op de catwalk. De combinatie van fashion, food en natuurlijk de Rooise gezelligheid zijn dé ingrediënten voor het Fashion and Food Festival 2016.

Deze tweede editie van het Fashion and Food Festival zet veel Roois talent in de spotlights en toont creativiteit en kunstwerken in de winkeletalages en op straat tijdens de speciale 'Fashion and Food en route'. De toegangskaartjes voor het festival gaan als warme broodjes over de toonbank. De Fabulous Dinnershow op zaterdagavond is zelfs al uitverkocht! Ook gaat de kaartverkoop voor de Fashion and Food Flashbacks op vrijdagavond hard. Via www.fashionandfoodfestival.com/kaartverkoop zijn er nog kaarten voor deze avond verkrijgbaar.

Gevarieerd en gevuld programma
Vrijdagavond begint het festival met 'Fashion and Food Flashbacks'. Er zijn optredens van liveband Music Men (bekend van OneTwoTrio) en DJ Ben Liebrand is de hoofdact met zijn 'Ben Liebrand…In The Mix' show. De gehele avond kunt u genieten van diverse fingerfoodgerechten, uiteraard bereid door lokale horecagelegenheden.
De inmiddels uitverkochte Fashion and Food Fabulous Dinnershow op zaterdag staat volledig in het teken van fashion and food. Deze avond wordt er een uitgebreid diner geserveerd, waarbij iedere gang afgewisseld wordt door professionele modeshows, theater, zang, dans en kunst. Tijdens de 'Fashion and Food Family'-koopzondag zijn de winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur. In de dan gratis toegankelijke tent zijn er wederom professionele (kinder)modeshows en treden livebands Take Over en New Generation op.