Archief
Archief

Judith van den Nieuwenhuijzen pakt derde prijs

Sport

Vorige week startten Eline Peters haar paard Forever Alve in het splinternieuwe Equestrian Centre de Peelbergen in het springen klasse L. Ze eindigden na twee foutloze rondes met een tiende prijs.

Marloes van Stiphout en haar paard Figaro startten op een springwedstrijd in Geldrop. In de barrage waren ze net iets te langzaam en kregen een tijdfout. Dit alles leverde toch een zesde prijs op. Judith, Marwin en Suzan startten op vrijdag op een springwedstrijd in de Mortel. Judith van den Nieuwenhuijzen en haar paard Loesje van de Soniuswijck kregen van de jury in de barrage 74.5 stijlpunten. Goed voor een derde prijs. Broer Marwin startte ook in de Mortel. In de klasse L liet zijn paard Figo een balk uit de lepels rollen. Ze eindigde met een vierde prijs. Suzan van Gastel en haar paard Enrico du Mesno overkwam hetzelfde, maar met een iets snellere tijd eindigde ze met een derde prijs. Het paard Fergie van Suzan van Gastel liet in beide rondes de balken in de lepels liggen en eindigde met een tweede prijs.
In de klasse M eindigde Suzan en haar paard Eve na twee foutloze rondes met een derde prijs. Marwin en zijn paard Eton reden in de klasse ook twee foutloze rondes en eindigde met de vierde prijs. Volgend weekend zijn in Schijndel de Brabantse Indoor kampioenschappen dressuur voor pony`s. Voor onze vereniging komt vrijdag 12 februari Larissa Laenen met haar pony Kasandera aan start in de klasse DEL1. Meike Nooijen en haar pony Milagros Black Magic komen op zaterdag aan de start in de klasse B/AB. Veel succes dames.