Vorig jaar was het optreden een groot succes
Vorig jaar was het optreden een groot succes

Voorstellingen Klavertje Vier komen in zicht

Cultuur

Sint-Oedenrode - Dat de Carnaval nadert doet de spelers van Toneelvereniging Klavertje Vier uit Nijnsel deugt. Omdat ze wel van een feestje houden ja, maar vooral omdat het betekent dat hun voorstellingen in Ontmoetingscentrum De Beckart weer in zicht komen.

Door: Sander van de Ven

Alle scenes zijn 'gezet', het decor is in de maak, de kledingcommissie heeft haar slag geslagen, de speurtocht naar de perfecte rekwisieten is in volle gang én de flyers zijn gedrukt. Klavertje Vier zit al op het puntje van haar stoel en kijkt er naar uit om u in maart een avond te laten lachen om het hilarische stuk "Drie Maal Twee Is Zes Teveel", waarin miscommunicaties, verwijten en dubbele agenda's centraal staan.

"Ik ben trots op de huidige situatie, de repetities staan bol van de creativiteit en we lopen mooi op schema om in maart ten tonele te verschijnen," aldus Sharon Semeijn, regisseusse van Klavertje Vier. "Dit jaar is gekozen voor een supersnelle, chaotische klucht vol uitersten, die alleen goed uit de verf komt als alle details kloppen. Ik eis dus veel van de spelers. Ze moeten hun tekst kunnen dromen en timing is van groot belang. Ik heb het volste vertrouwen in de club, de sfeer is goed en zowel voor als achter de schermen is iedereen erop gebrand om de toeschouwers een schitterende avond uit te bezorgen."

Klavertje Vier speelt op 11, 12, 16, 18 en 19 maart in Ontmoetingcentrum De Beckart in Nijnsel. Kaarten zijn vanaf 11 februari te koop bij Bakkerij van den Eertwegh in Nijnsel en Pari Bodyfashion in Sint-Oedenrode. Kaarten reserveren kan nu al via www.klavertjeviernijnsel.nl of telefonisch via 06-53367625.