Ank Oude Wesselink
Ank Oude Wesselink

Een persoonlijke aanpak maakt het verschil

Zakelijk

Sint-Oedenrode - "Ieder mens is uniek en daarom is het belangrijk om met een persoonlijke aanpak, doelgericht de specifieke klacht op te lossen", vertelt fysiotherapeute Ank Oude Wesselink. "Hierbij gebruik ik bij voorkeur mijn handen boven het inzetten van apparaten".

U kunt met alle fysiogerelateerde klachten al twintig jaar bij bij Ank terecht. Maar de Rooise fysotherapeute heeft zich vooral gespecialiseerd in het doorbewegen en mobiliseren van gewrichten, de zogenaamde manuele therapie. Ook kinderfysio is een specialisme van Ank, waarbij zij het belangrijk vindt dat de kinderen de behandeling als een spel ervaren. Een ander type klachten zijn bekkeninstabiliteit en incontinentieklachten. "Incontinentieproblemen kunnen met de juiste oefeningen aanzienlijk worden verminderd of zelfs helemaal worden voorkomen", vertelt Ank Oude Wesselink.

"Ik ben aangesloten bij KNGF, Koninklijk Nederlands Genootschap van Fysiotherapeuten en heb met alle zorgverzekeringen een contract. Dat betekent dat iedereen met een aanvullende ziektekostenverzekering de behandelingen vergoed krijgt".

De praktijk van Ank Oude Wesselink heeft zaterdag 20 februari een open dag. U bent dan van 11.00 tot 16.00 uur welkom in de praktijk aan de Borchmolendijk 24. Voor meer informatie kunt u terecht op www.fysioank.nl of bel ons op (0413)472588.