De Plaatselijke Makelaar
De Plaatselijke Makelaar

Opvallende nieuwe locatie voor De Plaatselijke Makelaar

Zakelijk

Sint-Oedenrode - De Plaatselijke Makelaar werkt hard aan haar naamsbekendheid. De kenmerkende borden van het makelaarskantoor van Rob van de Laar staan in steeds meer voortuinen geparkeerd. Daarnaast is de zaak onlangs verhuisd naar een opvallende nieuwe locatie, op de hoek van het Kofferen met de Hoge Vonderstraat.

Ze kijken nu uit op één van de drukste kruispunten van het centrum. Dat is andersom natuurlijk ook het geval. "We hebben al ontzettend veel opmerkingen gekregen van mensen. Ons aanbod van huizen is ze direct opgevallen, vooral als het donker is", doelt Rob op de verlichte etalage. De Plaatselijke Makelaar huisde eerst in het oude raadhuis aan de Markt. Die plek werd echter te klein. Rob: "Velen denken dat we nu juist minder ruimte hebben, maar dat is niet zo. In het oude raadhuis werkten we in een kantoortje van maar een paar vierkante meter, dat echt te klein was. Daarnaast is deze locatie veel beter bereikbaar. Ook voor mensen die minder goed te been zijn."

Rob vervolgt: "Transparantie hoort bij de formule van De Plaatselijke Makelaar. Een format dat het voor de klant mogelijk maakt om een pakket van diensten geheel naar eigen wens af te stemmen met een geheel transparante prijsstelling. Ons nieuwe kantoor vinden wij daar beter bij aansluiten. We zijn toegankelijker en zijn nu meer zichtbaar in het straatbeeld"