Er staan zondag verschillende attracties in het dorp.
Er staan zondag verschillende attracties in het dorp.

Kinderwinterkermis in centrum Rooi

Algemeen

Sint-Oedenrode - Sint-Oedenrode staat regionaal bekend om de zeer drukbezochte kermis in augustus. Speciaal voor de kinderen komt er een wintereditie. Aanstaande zondag staan meerdere attracties paraat voor de jeugd. Uiteraard zijn ook de winkels open, dus ga op pad om jezelf of je surprise te verwennen.

In verrassend, groots genieten is Sint-Oedenrode sterk. Iedere keer weer komt Rooi2000 met een verrassend nieuw evenement op de proppen. Na Fashion & Food najaar, enkele weken geleden, is het nu tijd voor de Kinderwinterkermis. Die kermis gaat veel verder dan alleen maar springkussens of een draaimolen. Behalve deze attracties kunnen de kids gaan zweven in een zweefmolen of zich laten schminken. Een clown loopt rond om de lach op gezichten te toveren en voor kinderen met trek staat er een suikerspinkraam. Verspreid door het centrum wachten meerdere attracties dus op bijna elke hoek van de straat is vertier. Zo kunnen de ouders rustig winkelen…

De feestdagen staan voor de deur, dus het wordt tijd om aan je naasten te denken. De winkels van Sint-Oedenrode hebben volop prachtige cadeaus te bieden. Ga daarom zondag eens het dorp in om te speuren naar leuke cadeaus. Voor je kinderen of voor andere familieleden.