Afbeelding

Feestelijke heropening Shoeby Sint-Oedenrode

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Shoeby Sint-Oedenrode is totaal vernieuwd en wil dit graag met je vieren! Tijdens een feestelijke heropening heet het team iedereen van harte welkom. Shoeby heeft een uniek en bijzonder concept en onderscheidt zich door de uitstekende service, de gastvrijheid, de goede prijs/kwaliteitverhouding en de snel wisselende collecties. Shoeby heeft de leukste, betaalbare fashion-items voor alle leeftijden! Naast de leukste fashion kun je bij Shoeby ook terecht voor toffe gifts. Van vrijdag 27 tot en met zondag 29 november ontvangt iedereen een aantrekkelijke korting.

Van fashion tot beauty
Shoeby heeft altijd de nieuwste fashion voor een vriendelijke prijs. Het dameslabel Eksept vind je exclusief bij Shoeby. Voor heren is er het eigen label Cult Edition. Verder zijn er voor de kids de eigen labels: Jill en Jilly voor meiden, Mitch en MTC voor jongens. Shoeby heeft een heel eigen, unieke signature en wordt gezien als voorloper in de markt. Een groot team van designers ontwikkelt wekelijks de meest unieke collecties. Style je outfit af met de leukste accessoires en maak je look compleet met een paar toffe schoenen. Maar ontdek ook de heerlijke Eksept cosmeticalijn, met onder andere bad- en doucheproducten.

Jouw Personal Shopper
Sta jij ook wel eens peinzend en lichtelijk in paniek voor jouw kledingkast om de juiste outfit bij elkaar te vinden voor die perfecte date, een feestje of nieuwe baan? Kom dan naar Shoeby Sint-Oedenrode en krijg persoonlijk advies van Jouw Personal Shopper om die stoere, casual of chique outfit te vinden. Iedere dag staat het team van Shoeby Sint-Oedenrode klaar om jou van top tot teen te stylen! En mocht het je even niet uitkomen, maak dan een afspraak met een Personal Shopper in de winkel. Shop jij liever vanuit huis? Op shoeby.nl vind je onze hele collectie ook online. 24/7 online shoppen dus! Wil je nog meer inspiratie op het gebied van styling? Via onze blog (shoebyblog.nl) vind je dagelijks fashion tips & trics.