Archief
Archief

Boskant volgende week uit naar Cito

Sport

Boskant - De KNVB had voor afgelopen zondag een beker/inhaalronde op het programma staan waardoor de meeste teams van v.v. Boskant een rustdag hadden. Slechts drie teams kwamen in actie.

Boskant 2 speelde een bekerwedstrijd, uit tegen FC Uden 2. Na een goed begin, met een doelpunt van Emiel van den Elsen, moest het team uiteindelijk toch haar meerdere erkennen in de tegenstander: eindstand 3-1. Boskant 4 speelde thuis tegen Mariahout 4 en boekte een ruime 7-1 overwinning waardoor ze samen met Sparta'25 7 aan kop gaan. Onze dames tenslotte boekten een 2-0 overwinning op tegenstander Tivoli; een prima prestatie!
Boskant 1 speelde niet, maar door de uitslagen van de vorige week afgelaste wedstrijden, zakt het team naar plaats 3, één punt achter FC Schadewijk en drie achter koploper Berghem Sport. Aanstaand weekend staat wedstrijdronde 11 op het programma. Boskant 1 speelt dan uit tegen Cito 1. Hoewel de ploeg uit Oss tot dusver wat minder presteert, met 17 punten een gedeelde 6e plaats, blijft het toch een geduchte tegenstander met een aantal technisch vaardige spelers in de basis.