Inge van den Biggelaar
Inge van den Biggelaar

Rooienaar produceert clip voor Mallorca-hit

Cultuur

Sint-Oedenrode - De allernieuwste single van zangeres INCH heet "Liberty." Nadat de ex-Maywood zangeres vorig jaar met veel succes drie versies van de hitsingle "Rio" uitbracht is het nu tijd voor een eigen nummer.

"Het is een mooi project geworden", vertelt de enthousiaste zangeres die in het dagelijks leven als Inge van den Biggelaar door het leven gaat. "We hebben gekozen voor een Engelse en een Nederlandse versie. Omdat we er al zo lang mee bezig zijn, zijn het twee verschillende composities geworden die worden ondersteund door twee prachtige videoclips, gemaakt door Rooienaar Emile Kalmann van Kalmann Media Producties.

De Engelse versie komt nu uit en de Nederlandse versie wordt in eind oktober verwacht. "Liberty" wordt wereldwijd uitgebracht. Het lied is geschreven door Marcel LaHaye en Roel Jongenelen en geproduceerd door Roel Jongenelen. Hij produceerde eerder "Late at Night", Big Spender en "Rio 2014", voor de zangeres. Deze nummers deden het ook erg goed in het buitenland met onder andere een Top 10 notering in de Mallorca Mega Charts Top 100.