Rhode F4
Rhode F4

Centric sponsort nieuwe tassen Rhode F4

Sport

Sint-Oedenrode - De jeugd van RKSV Rhode wordt dit seizoen gesponsord door Centric. De werkgever van Rutger van der Sandt, vader van een van de kinderen van Rhode F4, zorgde dat de kinderen dit seizoen voorzien zijn van fonkel nieuwe tassen. In totaal sponsort Centric 75 jeugdsportverenigingen verspreid door Nederland.

Een deel van het sponsorbedrag wordt daarnaast aangewend voor andere investeringen voor de jeugdafdeling, zoals leuke teammiddag of een toernooi. Rutger van der Sandt "Een super leuke actie van Centric. Dit getuigt van maatschappelijke betrokkenheid en dat kunnen ik, en mijn zoons team, zeker waarderen."

Investeren in de jeugd
Een gezonde levensstijl met ruimte voor beweging begint al op jonge leeftijd. Als maatschappelijk betrokken onderneming vindt Centric het daarom belangrijk dat jongeren de kans krijgen een sport te beoefenen. Daarnaast verbinden we ons graag aan sportieve activiteiten, omdat die mensen op een positieve manier samenbrengen. Marlies Aanhaanen, woordvoerster van Centric: "We kiezen ervoor om de verenigingen van familieleden van Centric-medewerkers te sponsoren, zoals jeugdteams waarin (klein)kinderen, broertjes of zusjes actief zijn. Onze collega's reageren zeer positief en zijn erg betrokken bij hun verenigingen. Ze denken zelf ook actief mee met hoe het geld goed kan worden besteed."