Vorig jaar sloef het evenement aan.
Vorig jaar sloef het evenement aan.

Voorinschrijving Maiscross Sint-Oedenrode 2015

Sport

Sint-Oedenrode - Maiscross Sint-Oedenrode is een bijzonder motor- en brommercross evenement welke plaatsvindt op zondag 22 november 2015. Deelname kan door online voorinschrijving op maandag 12 oktober 2015 om 19:00u of wanneer nog plaats zaterdag 21 november of zondag 22 november.

Na enige tijd van radiostilte volgt hier weer een bericht van De Ganghouwers omtrent het motor- en brommercross evenement Maiscross Sint-Oedenrode 2015. Na het succes van vorig jaar kan de organisatie met trots melden dat zij het evenement dit jaar, en de komende jaren, door kan en mag zetten.

De voorbereidingen zijn dan ook al in volle gang. Verschillende bedrijven hebben hun support aangeboden in de vorm van sponsoring, waarvoor de organisatie uiteraard dankbaar is. Zonder hen is dit evenement niet mogelijk. Tevens hebben verschillende namen uit de motorcross zich gemeld zoals Hans Vogels en Jan van Hastenberg. Dit geeft aan dat een dergelijk evenement inderdaad een breed draagvlak heeft in onze omgeving.

Deelname aan de maiscross is voor alle leeftijdscategorieën mogelijk. Kijk voor alle klassen waarvoor je kan inschrijven op de website! De organisatie roept hierbij dan ook iedereen (met name de echte hobbyrijders) op om de datum waarop je je online kan voorinschrijven in de agenda te zetten: aankomende maandag, 12 oktober 2015 om 19:00u. Ook als je nog niet vaak gereden hebt en geen lid bent van een club of bond kun je deelname door middel van een MON dagverzekering. Voor alle exacte details kun je uiteraard terecht op de website of een e-mail sturen. Of kijk op www.maiscross.nl voor alle informatie over alle wedstrijden! Ze hopen jullie op 22 november 2015 aan de start te zien!