Algemeen
Algemeen

Samen voor "Haar"

Algemeen

Sint-Oedenrode - Rooise ondernemers hebben de krachten gebundeld om zich in te zetten voor een goed doel. Onder de noemer Samen voor "Haar" gaan You! Fashion for Women, Pruik bij u thuis, Brownies & Downies, Termeer schoenen, Queens hairfashion en Verhoeven reclame geld inzamelen voor de Haarstichting. Die stichting werkt nauw samen met de Voedselbank om voor vrouwen die het niet kunnen betalen een haarwerk/pruik te bekostigen.

Op donderdagavond 29 oktober is er een modeshow met 3-gangen diner 'wat de pot schaft' bij Brownies & Downies. De actie start vanaf de koopzondag op 18 oktober. Tot en met de modeshow van 29 oktober wordt er geld ingezameld. You! Fashion en Termeer schoenen doneren 2,50 euro per verkocht kledingstuk of paar schoenen. Queens Hairfashion doneert 50 cent per behandeling. Verhoeven reclame doet een duit in het zakje door gratis banners en promotiemateriaal te maken. Houd de facebookpagina van Brownies & Downies in de gaten voor de start van de kaartverkoop.

De ondernemers zouden het mooi vinden als ze iemand in Sint-Oedenrode of Schijndel aan een haarwerk kunnen helpen. De persoon mag zich aanmelden bij helma@pruikbijuthuis.nl en dan kijken ze of ze dat via de Haarstichting kunnen bewerkstelligen.