Archief
Archief

Vios te sterk voor Nijnsel

Nijnsel - Na de overwinning van vorige week tegen Korloo, ontving Nijnsel zondag koploper VIOS op sportpark D'n Eimert.

Het team was zondag sinds de zomervakantie eindelijk weer compleet en wilde zichzelf bewijzen tegenover dit sterke team. Helaas verliep de start moeizaam en werd er vrijwel meteen gescoord aan de kant van VIOS. De aanval van Nijnsel moest meteen terugkomen en deed dat ook. Myrna Foolen scoorde een paar minuten later de 1-1 van afstand. Nijnsel ging verdedigen, maar het spel van VIOS stond zo goed dat er snel weer een punt viel aan de andere kant. Ze speelden hun eigen spel, in tegenstelling tot Nijnsel. Er werd snel gespeeld en VIOS vond elkaar feilloos. Nijnsel liep achter de feiten aan, waardoor VIOS uitliep. Met 1-7 gingen de teams de rust in.
Ook na de rust startte VIOS weer snel en het niveau lag dan ook hoog. Nijnsel werd in de rust opgepept en moest zich de tweede helft weer herpakken. Kansen benutten, dat was van belang en daarnaast de bal meer in het bezit houden. VIOS kreeg de bal uit en wist meteen de eerste aanval goed te benutten.
Nijnsel mocht daarna gaan aanvallen en zette dit een stuk beter op. Er werd beter afgevangen, waardoor Judith van den Nieuwenhuijzen Nijnsel via een korte kans toch nog op 2-8 bracht. Nijnsel kreeg wat meer hoop, maar VIOS antwoordde snel met een ver afstandsschot. Daarop volgend werden bijna alle kansen van de tegenstander benut, waardoor ze ver uitliepen en Nijnsel het niet meer bij kon benen. Dit bracht de eindstand op 14-2.