Ook vorig jaar werd het diner van Stichting KAP in de Beurs gehouden.
Ook vorig jaar werd het diner van Stichting KAP in de Beurs gehouden.

Dineren voor het goede doel

Algemeen

Sint-Oedenrode - Stichting Kleinschalige Afrikaanse Projecten (KAP) bestaat tien jaar en dat wil de Stichting vieren. Natuurlijk in combinatie met het verwezenlijken van een project. Vorige week kon u in DeMooiRooiKrant al lezen wat Stichting KAP door de jaren heen allemaal doet. Het volgende project wat op de rol staat, is het verwezenlijken van schoon drink water op twee locaties in Ethiopië. Dat gebeurt in samenwerking met de Well Foundation en Wilde Ganzen.

In oktober, op donderdagavond de 22e, wordt er een vermakelijk en smakelijk diner gehouden. In zalencentrum de Beurs zullen zo'n honderd gasten aanschuiven om een mooie avond te beleven. Wat de precieze inhoud van de avond wordt is natuurlijk nog een verrassing, maar dat het vol humor, muziek en lekker eten zit, is al wel duidelijk. De Beleving, in de persoon van Ralf Dirven, heeft al een heerlijk menu samengesteld.
De gehele opbrengst van de avond gaat naar het allernieuwste project van Stichting KAP. Al het geld, tot op de laatste cent, zal worden besteed aan de projecten waar ze voor staan. KAP heeft niet voor niets een ANBI status en niet voor niets wil een partij als Wilde Ganzen een bijdrage leveren. Die organisatie is namelijk een stuk strenger en zorgvuldiger geworden in het kiezen van projecten om aan te doneren. Opgeven voor het diner kan nog altijd. Dat kan via information@skap.nl.