Allerlei producten kunnen aan de man gebracht worden.
Allerlei producten kunnen aan de man gebracht worden.

'Tussen Kunst en Curiosa' in de Beckart

Cultuur

Nijnsel - Vorige week werd dit evenement onder de aandacht gebracht. Omdat er al aanmeldingen binnenkomen wil de organisatie de routing nog een keertje onder de aandacht brengen.

Wil je graag je antieke en/of bijzondere voorwerpen laten taxeren? Dat kan! Op zondag 25 oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur in de Beckart te Nijnsel. Op deze middag staat onze locatie in het teken van 'tussen Kunst & Curiosa' dat samen met Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen wordt georganiseerd.
Om deze middag in goede banen te leiden is het van belang dat geintersseerden zich op voorhand opgeven. Dit kan tot en met donderdag 9 oktober door een e-mail te sturen naar; evenementen@zalencentrumdebeckart.nl. Vermeld in de e-mail je naam, adres, telefoonnummer en een globale omschrijving van de voorwerpen die je wil inbrengen. Enkele dagen voor de 'tussen Kunst & Curiosa'-middag zal je een berichtje ontvangen met daarin het tijdstip dat je verwacht wordt in de Beckart.
De kosten voor de taxatie bedragen bij 1,2 of 3 voorwerpen €5,-. Mocht je nu vele schatten hebben, dan is er de mogelijkheid om 4, 5 of 6 voorwerpen voor €10,- te laten taxeren.
Natuurlijk is de Beckart geopend voor publiek en zijn bezoekers van harte welkom om een kijkje te komen nemen!