Seniorendag in Odendael

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het seniorenorkest Dommelvolk uit Sint-Oedenrode geeft woensdag 21 oktober voor Rooise senioren een middag- en avonduitvoering met muziek, zang en voordracht in 'De Ontmoeting' van Odendael. Seniorenorkest Dommelvolk is er wederom in geslaagd een zeer aantrekkelijke voorstelling aan te bieden, mede dankzij de sponsoren Lionsclub en Rabobank.

De middagvoorstelling begint om 13.30 uur en de avondvoorstelling om 19.00 uur. Bij binnenkomst krijgt iedereen, bij inlevering van het entreebewijs, twee consumptiemuntjes.In de pauze wordt een kleine versnapering aangeboden. De toegang tot 'De Ontmoeting' bij de biljartzaal en is geopend vanaf 12.45 uur 's middags en 18.15 uur 's avonds.
Vanaf vrijdag 9 oktober worden de entreekaarten verkocht à € 5,= in het Grandcafé van Odendael zolang de voorraad strekt. Grandcafé is open van 10.00 tot 22.00 uur.

Het programma is als volgt:
1. Seniorenorkest Dommelvolk Sint-Oedenrode.
2. Tonpraoter Rob Verschuren uit Son en Breugel komt ook dit jaar weer terug en zijn verhaal gaat over de visser uit Breugel.
3. De BUUVEN uit Sint-Oedenrode. Deze groep bestaande uit vier dames gaat op zoek naar werk en denken een passende baan te hebben gevonden.
4. Muziekgroep ROOISE BLUF bestaande uit 6 personen presenteren hun repertoire dat bestaat uit liedjes van de jaren 60/70 tot hedendaagse feestnummers.