Afbeelding

Met het RKK dineren op zijn Zuid-Amerikaans en Spaans

Cultuur

Sint-Oedenrode - Het Roois Kultuur Kontakt houdt op 7 november in samenwerking met de Stichting Behoud Knoptoren een Culinair Concert in Zuid-Amerikaanse/Spaanse stijl. Het diner met muziek begint om halfzeven 's avonds en duurt naar verwachting tot elf uur. De muziek wordt verzorgd door Claudio Y Manito.

Claudia van Trigt zingt canciones uit diverse Zuid-Amerikaanse landen. Met haar zwoele stemgeluid treft ze het juiste gevoel wat deze muziek in zich draagt. Veel van deze nummers heeft haar vader (zelf zanger/gitarist en geboren onder de Caribische zon) haar bijgebracht. Door hem heeft ze ook de Paraguayaanse harp leren bespelen. Op dit prachtig instrument speelt Claudia melancholische zamba's, ritmische polca's, gevoelige tango's en meer. Manito vult het spel van Claudia aan met vurige solo's en gevoelige fraseringen.

Menu voor deze avond:

* Diverse broodsoorten met tomatentapenade en aioli
* Salade met gegrilde zalm en habanero-limoendressing
* Zoete aardappelsoep met gamba's
* Gegrilde maïskipfilet met een puree van zoete aardappel en chips van gedroogde ham
* Gerookt speenvarkenfilet gelakt met een siroop van sherry en appelstroop met een romige knolselderij-truffelsalade en gekonfijte rozeval aardappel
* Gebakken ananas gelakt met rozemarijnsiroop, roomijs, frambozengelei en slagroom

Roois Kultuur Kontakt werkt met voorinschrijving. Vol is vol. Bij onvoldoende aanmeldingen gaat het evenement niet door. RKK brengt u hier uiterlijk twee weken van te voren over in kennis. Uiteraard worden de betaalde kosten dan geretourneerd.

Aanmelden bij secretariaat Roois Kultuur Kontakt: e-mail: secretaris@rooiskultuurkontakt.nl. U krijgt dan een bevestiging van ontvangst alsmede een verzoek tot betaling.De prijs is 49,50 p.p. inclusief welkomstdrankje.

Datum: Zaterdag 7 november
Tijd: 18.00 – 23.00 uur
Locatie: De Knoptoren Sint-Oedenrode
Inschrijven is mogelijk t/m 22 oktober 2015