Archief
Archief

Goede overwinning team 2 TTV Attaque

Sport

Sint-Oedenrode - Attaque 1 ging op bezoek bij PJS uit Vught. Door omstandigheden kon het team maar met twee spelers aantreden, wat inhoudt dat je meteen met een achterstand van 3-0 begint. Bram Schepens en Menno van Os wonnen ieder één wedstrijd, ook het dubbelspel gewonnen, hierdoor werd het een nederlaag van 7-3. Na drie wedstrijden heeft Attaque 14 punten en staat hiermee op de 4e plaats.

Attaque 2 speelde een uitwedstrijd bij JCV uit Vught. In deze wedstrijd waren Co Stamps en Burt van Geffen van de partij, zij wonnen ieder drie wedstrijden, Leon Huijberts won er twee. Hierdoor werd het een overwinning van 8-2. Het team heeft na drie wedstrijden 17 punten en staat hiermee op de 2e plaats.

Attaque 3 had een verre uitwedstrijd bij Always Fair in Ammerzoden. Het team leed een grote nederlaag van 9-1. Alleen Anne van de Sande wist één wedstrijd te winnen. Het team heeft na drie wedstrijden 6 punten en staat daardoor op de laatste plaats. Het team merkt nu dat er een duidelijk verschil is tussen de 5e en de 6e klasse.