De Harmonie haalt oud ijzer op.
De Harmonie haalt oud ijzer op.

Ook in het najaar haalt Harmonie Nijnsel ijzer op

Algemeen

Nijnsel - Heeft u in uw vakantie de zolder of schuur opgeruimd? Of zit er een verbouwing aan te komen en moet daarvoor ruimte gemaakt worden? Spullen van ijzer, RVS, koper, aluminium of wat voor metaal dan ook komt de harmonie graag bij u ophalen.

Voor de eerste keer organiseert Harmonie Nijnsel een 2e ophaaldag in het najaar. De afgelopen jaren heeft u hen zien rijden in het voorjaar. Zo ook afgelopen april en nu op 19 september gaan ze weer de adressen langs, die zijn aangemeld. Het is een jaarlijks terugkerend ritueel geworden dat de muzikanten oude metalen verzamelen om hiermee de clubkas te versterken.

Iedereen die nog een oude keukentrap teil of fiets heeft staan kan zich opgeven, en het wordt gratis bij u thuis opgehaald door vertrouwde gezichten. Alles wordt opgehaald, zolang het maar bestaat uit metaal. Dus niet alleen ijzer, maar ook RVS, koper, aluminium, lood en zink. Heeft u nog iets staan waar u vanaf wilt, dan kunt u zich aanmelden via Sjack van Beljouw 0413-354765 of ijzer@kpnmail.nl.