Afbeelding

Meer dan alleen Boskant Kermis

Algemeen

Boskant - De kofferbakverkoop tijdens Boskant Kermis groeit en groeit. Zodanig zelfs dat er dit jaar naar een grotere locatie gezocht is: namelijk rond de Populierenlaan aansluitend aan de kermisattracties. Tevens is er een tweedehands speelgoed- en kinderkledingmarkt in het naastgelegen gebouw De Meidoorn. Zaterdag 17 oktober van 13.30 tot 16.30 uur zorgen kopers en verkopers samen met ongedwongen kermisvertier, weer voor een drukke en gezellige Boskantsfeer.

Wellicht liggen er al jarenlang spullen op zolder of in de garage. Zonde om weg te gooien en te goed voor de vlooienmarkt. Maar niemand heeft er profijt van. Een goede reden om via de kofferbakverkoop deze handelswaar aan de man te brengen en er een zakcentje aan over te houden. Ook kinderkleding en speelgoed is al snel onderhevig aan lichamelijke en geestelijke groei. Dan is het een goed idee om anderen blij te maken en tegelijkertijd de spaarpot van uw kroost te spekken.

Kofferbak en kleding-speelgoedbeurs
Verkoopt u uw spullen via kofferbakverkoop? Dat kan op verschillende manieren: via de kofferbak van de auto, een aanhanger, kruiwagen of u legt de waren gewoon op een kleed. Natuurlijk dient u vooraf een plek te reserveren. Voor de speelgoed- en kinderkledingbeurs worden kramen verhuurd. Reserveer snel en informeer naar de prijzen voordat alle plekken bezet zijn via kdebrouwer4@gmail.com of buiten kantooruren: 06-83379050