Archief
Archief

Ollandia nog volop in voorbereiding

Sport

Met al diverse zware oefenwedstrijden achter de rug, nadert de voorbereiding van Ollandia 1 haar einde. Duidelijk is dat door vakantie perikelen en blessureleed het Ollandse vaandelteam nog zoekende is naar de juiste samenstelling en spelritme.

In de bekerwedstrijden tegen (te) sterke tegenstanders uit de 2de en 3de klasse is het voor Ollandia vooral de schade beperkt zien te houden. Het komt hierdoor zelf te weinig in haar normale spel en kunnen ook de benodigde automatisme niet in het eigen spel geslepen worden. Hopelijk kan hier nog volop aan gewerkt worden, want er wacht een lange en zware voetbalcompetitie met, vanwege het wegvallen van de 6de klasse en daardoor gewijzigde competitiesamenstellingen met poules van 14 teams, 26 wedstrijden. Op zondag 6 september moet Ollandia dan klaar zijn voor de 1ste competitiewedstrijd thuis tegen het via de nacompetitie gepromoveerde SCMH. Ollandia 2 en Vrouwen 1 bekeren zondag tegen resp. Volkel en VOW en voor Ollandia 3 en 4 staan er oefenwedstrijden op het programma staan, terwijl de Ollandia Veteranen bij Nijnsel op bezoek gaan om deel te nemen aan toernooi met de andere BRON verenigingen vanwege het 40-jarige jubileum van de Nijnsel Veteranen. Alle teams kunnen zich hiermee voorbereiden op de competitie, welke voor de categorie B teams begint op zondag 13 september.

Programma:
Donderdag 27/8: Boskant D1-Ollandia D1  v:18.00 uur.
Zaterdag 29/8: Ollandia VE1 toernooi Nijnsel  14.30 uur.
Zondag 30/8: Volkel 5-Ollandia 2  10.00 uur, Ollandia 3-Essche Boys 4  10.00 uur, ODC 7-Ollandia4  12.15 uur, VOW Vr1-Ollandia Vr1  11.30 uur