De winnaars!
De winnaars!

Kampioenstitel naar Wim vd Rijdt/Lineke den Boer/André vd Nieuwenhof

Sport

Sint-Oedenrode - Dit triplet wist de titel op de laatste speelavond al in de 1e wedstrijd met 13-9 veilig te stellen, maar dit ging niet zonder slag of stoot daar de tegenstander duchtig partij gaf.

Door deze winst waren ze niet meer in te halen. Ook de laatste partij werd uiteindelijk met 13-10 gewonnen waardoor ze ongeslagen kampioen werden. Het triplet Karel Verschuijten/Henny Gevers/Jan v Erp won deze avond beide partijen met resp. 13-4 en 13-2 en steeg daarmee naar de 2e plaats. Ook voor het triplet Erik Verschuijten/Nellie Hendriks/Gerrie vd Rijdt was er resp. 13-12 en 13-8 winst en schoof daarmee door naar de 3e plaats. Het triplet Ad Ketelaars/Maria van Berkel/Toon van Berkel had niet hun avond, verloren hun partijen, en zakten daardoor van de 2e naar de 4e plaats. De top van het eindklassement werd hierdoor als volgt:
1. Wim vd Rijdt/Lineke den Boer/André vd Nieuwenhof 6 +32. 2. Karel Verschuijten/Henny Gevers/Jan van Erp 4 +29. 3. Erik Verschuijten/Nellie Hendriks/Gerrie vd Rijdt 4 +4. 4. Ad Ketelaars/Maria van Berkel/Toon van Berkel 3 -20