Vrijwilligers in actie
Vrijwilligers in actie

Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Algemeen

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we weer een aantal interessante vacatures voor u.

Helpen bij dagbehandeling
Verpleeghuis St. Barbara in Schijndel zoekt iemand die wil helpen op de dagbehandeling. Koffie schenken, ondersteunen van groepsactiviteiten, begeleiden van gasten. Op donderdag van 09.00 tot 16.00 uur. (14789)

Koken
Woongroep Philadelphia op de Boschweg in Schijndel zoekt iemand die het leuk vindt om van 16.30 tot 18.00 uur op maandag of dinsdag te helpen bij het koken. Je kunt zelf ook mee-eten. Een simpele maaltijd is voldoende. Tevens denk je mee over de planning voor de volgende week. Begeleiding is aanwezig, boodschappen worden door anderen gedaan. Affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking is gewenst. Je kookt voor maximaal 7 personen. (14787)

Schoonmaken
Scouting Rooi zoekt mensen die een handje willen helpen in de schoonmaakploeg. Werkzaamheden in overleg. (14707)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Welzijn De Meierij, telefoon 073 – 544 14 19 of stuur een e-mail naar: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl Bezoek ook onze website voor al onze vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).