Ellen en Patrick Dekkers
Ellen en Patrick Dekkers

Veghel krijgt nieuw weekblad: DeMooiVeghelKrant

Algemeen

Sint-Oedenrode - Niet alleen Son en Breugel krijgt een nieuwe weekblad. Ook Veghel kan zich opmaken voor het Mooi-concept. Het Rooise echtpaar Ellen en Patrick Dekkers gaat de vleugels uitslaan om DeMooiVeghelKrant op te starten. Ze verklaren allebei ontzettend veel zin te hebben in de uitdaging.

Onlangs stopte in Veghel weekblad De Koerier, een uitgave van Wegener. Daarom denken Ellen en Patrick dat er naast Stadskrant Veghel zeker plaats is voor nog een huis-aan-huis blad. Ze zijn er op gebrand om de ruimte op geheel eigen wijze in te vullen, met uiteraard de steun van het Mooi-concept.
Met het oog op de fusie tussen Schijndel, Veghel en Sint-Oedenrode is de start van DeMooiVeghelKrant een 'mooie' en strategisch goede stap. Vooral omdat Sint-Oedenrode en Schijndel al een eigen Mooi-krant hebben. Andere Mooi-kranten die grenzen aan het gebied Veghel zijn DeMooiBernhezeKrant en DeMooiLaarbeekKrant.
DeMooiVeghelKrant wordt een weekblad voor heel Veghel, dus ook voor het grote buitengebied. Er zal tevens een dagelijkse nieuwssite de lucht in gaan: www.mooiveghel.nl. Medio oktober zal de eerste versie op de deurmat ploffen. Ellen en Patrick zijn inmiddels met de voorbereidingen gestart en de eerste reacties zijn positief.