Archief
Archief

Personele zaken, een zomerklus?

Algemeen

Sint-Oedenrode - De zomermaanden lenen zich vaak bij uitstek om dingen te doen die zijn blijven liggen. Klussen waarvoor u als ondernemer gedurende het jaar geen tijd heeft. Zoals uzelf verdiepen in de nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, of het op orde brengen van personele dossiers.

Weet u hoe het zit? Weet u al welke consequenties de nieuwe wetten voor u hebben? Is uw bedrijf al ingericht op de nieuwe eisen op het gebied van personeelsbeleid? Wilt u weten of in uw bedrijf alles in orde is in het kader van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid? Het team van Rooi Werkt denkt en kijkt graag met u mee. We praten u graag bij over actuele onderwerpen die voor u van belang zijn, zoals: Wat houdt de nieuwe regelgeving met betrekking tot tijdelijke contracten in? Wanneer moet ik een transitievergoeding betalen? Wat moet ik doen met langdurig zieke medewerkers in het kader van de nieuwe BeZaVa wet? Hoe houd ik mijn personeelsdossiers op orde? Hoe voer ik functioneringsgesprekken met mijn medewerkers?

We komen graag bij u langs om deze onderwerpen te bespreken. We maken dan een quick scan waaruit duidelijk wordt wat de stand van zaken binnen uw bedrijf is op het gebied van personeelsbeleid. Het kost u een uurtje tijd en een kleine vergoeding. Vanzelfsprekend blijft u bij ons terecht kunnen met uw vraag naar personeel. We zoeken dan een geschikte Rooise kandidaat voor uw vacature. Daarnaast adviseren we graag het gebied van personeelsbeleid en beantwoorden we uw vragen over de nieuwe wetgeving. Bel of mail ons voor een advies op maat: Rooi Werkt, info@rooiwerkt.nl of 06 4434 6449 (Elli de Rijk, projectleider).