Eind vorig jaar werd het boek onthuld. De verkoop liep daarna storm.
Eind vorig jaar werd het boek onthuld. De verkoop liep daarna storm.

Derde en laatste druk 100 jaar Sint-Oedenrode in beeld

Algemeen

Sint-Oedenrode - De derde en gecorrigeerde druk van het standaardwerk "100 jaar Sint-Oedenrode in beeld" ligt weer in de boekhandel. Er was zoveel vraag naar het boek dat de samenstellers, Leo van Lieshout en Richard de Visser, en boekhandel 't Paperas hebben besloten een nieuwe en, zeer waarschijnlijk, laatste druk te laten verschijnen.

Je zou het boek kunnen omschrijven als de Rooise "Eeuw van mijn vader", met een verwijzing naar het gelijknamige boek van Geert Mak. In scherpe beelden en begeleid door boeiende teksten voert dit boek u door honderd jaar ontwikkeling van onze gemeente, met dagelijkse taferelen van toen en nu, met opnamen van wat nog is en wat teloor is gegaan, werkelijk fenomenaal in boekvorm weergegeven.

322 pagina's, in full color, gebonden en voorzien van luxe harde kaft geven u een inzicht in de recente geschiedenis van Sint-Oedenrode. Een must voor elke geboren en getogen Rooienaar, een verdieping voor nieuwe inwoners maar ook een deja-vu voor dorpsgenoten die nu elders wonen of bijvoorbeeld zijn geëmigreerd. "100 jaar Sint-Oedenrode in beeld" is met afstand het mooiste boek dat ooit over onze gemeente is gemaakt, een kostbaar en uniek aandenken, daar zijn alle geleerden het over eens. De prijs is onveranderd € 39,95, gegarandeerd de beste waar voor uw geld! Verkrijgbaar bij Boekhandel 't Paperas.