Afbeelding

Schrijf je in voor The Voice of Rooi

Algemeen

Sint-Oedenrode - The Voice of Rooi veroverde afgelopen jaar de Rooise cafés. De talentenjacht van organisator Maarten van den Bosch geniet steeds meer bekendheid in het dorp. De inschrijving is inmiddels weer in volle gang.

Dit jaar zal alles in één weekend zijn, op een vrijdag, zaterdag en zondag. In de voorgaande edities kreeg Maarten ondersteuning van Yvette Smorenburg. Door zwangerschap zal ze de microfoon en coaching over geven aan iemand anders. Coaching is altijd nodig. Vooral ook dit jaar, omdat kandidaten zichzelf mogen begeleiden met een instrument. Per optreden is het de bedoeling dat deelnemers twee nummer zingen, waarvan ze er een zelf mogen begeleiden.

Ook dit jaar wordt het deelnemersveld opgesplitst in twee groepen. Een groep t/m 15 jaar en een groep vanaf 16 jaar en ouder. Wegens te weinig aanmeldingen voor The Voice of Rooi Kids, mogen kinderen die zich daar wel voor op hadden gegeven natuurlijk ook mee doen. Last but not least: dit jaar wil de organisatie geen entree heffen om te zorgen dat de drempel laag blijft en het voor iedereen toegankelijk is. Aanmelden kan via: mvandenb30@hotmail.com .