De mensen in Nepal hebben de hulp hard nodig.
De mensen in Nepal hebben de hulp hard nodig.

Hulp aan slachtoffers aardbeving in Nepal

Algemeen

Sint-Oedenrode - Iedereen heeft de afgelopen dagen gehoord en de trieste beelden gezien van de verschrikkelijke aardbevingen in Nepal.

Gelukkig komt de noodhulp op gang om de slachtoffers die nog onder het puin liggen te redden of hoe erg ook te bergen. Maar na deze reddingsoperaties dienen er nog heel veel andere problemen opgelost te worden. Vele tienduizenden mensen hebben huis en haard verloren. Mijzelf als voorzitter van de stichting Hulp aan Nepal heeft het des te meer getroffen omdat we juist op die plaatsen waar de beving het hevigst was een aantal schoolprojecten hebben gerealiseerd. We werden daarbij geholpen door onder meer bijdragen van de basis school in Olland, Den Einder, Kiwanis, Lions en tal van particulieren. In die getroffen gebieden kennen we ook heel veel mensen persoonlijk.

Dit gebied is op dit moment nog onbereikbaar en ook de verbindingen per mail en telefoon zijn verbroken. De exacte situatie daar is nog niet bekend, maar zeker is dat extra hulp nu meer dan ooit nodig is. Daarom vraag ik hierbij als u dit aanspreekt om een bijdrage aan de stichting Hulp aan Nepal voor hulp in de getroffen gebieden.

Wij als bestuur werken volledig Pro Deo. Wij staan er voor in zoals dat ook in het verleden altijd is gebeurd dat uw bijdragen daar voor de volle 100 % aan het beoogde doel zullen worden besteed en zullen daarover zoals gebruikelijk achteraf verantwoording afleggen. U kunt geld overmaken aan Stichting hulp aan Nepal, Postgiro: NL76 INGB 0000 5936 50  bank: NL44 INGB 0655 4750 79  onder vermelding van Aardbeving Nepal. Verdere informatie over onze Stichting kunt u vinden op onze website www.hulpaan nepal.nl Natuurlijk kunt U ons ook even bellen of mailen. 0413 474759, mail adres nepal@chello.nl

Peter en Jeanne van de Laar, Dommelrodelaan 43, 5492 GH Sint-Oedenrode.

Afbeelding
Afbeelding