De dames van Rhode zijn kampioen.

Rhode Dames 1 kampioen

Rhode VR1, of wel de Dames 1 van Rhode, zijn zondag kampioen geworden. Al vanaf het begin van het seizoen werden de overwinningen aan elkaar geregen en al snel bleek dat er maar een echter concurrent was, Festilent 2.

In het paasweekend moesten de dames voor het eerst tevreden zijn met een gelijkspel. Zondag zou het aan een puntje genoeg hebben en dat leek vooraf nog een makkie. En toen er al snel gescoord werd leek de buit al binnen. Maar tegenstander FC Rakt gaf zich niet zo snel gewonnen en scoorde nog voor rust tweemaal, 1-2. Na rust waren de Dames oppermachtig en de bevrijdende treffer viel dan ook en deze treffer was ook nog eens de 100e van het seizoen. Ook in de bekercompetitie hebben het de dames erg goed gedaan en dat kan nog beter worden. Op 17 mei spele4n zij in Someren de bekerfinale tegen Sittard.