Erna de Wit
Erna de Wit

Inessensa bestaat één jaar

Zakelijk

Vorig jaar april opende schoonheidssalon Inessensa Sint-Oedenrode haar deuren. Een jaar later kijkt eigenaresse Erna de Wit terug op een succesvol jaar.

"Mijn klanten, mannen en vrouwen van verschillende leeftijden hebben inmiddels de weg naar de salon weten te vinden. Het is heerlijk met gevoel te werken in mijn sfeervolle en professionele salon", aldus Erna. Inessensa is een bijzondere schoonheidssalon waar klanten helemaal kunnen ontspannen en vrij zijn van stress. Huidverzorging en een moment voor jezelf gaan hier hand in hand. De schoonheidsbehandelingen zijn bij Inessensa niet alleen op uiterlijk, maar ook op innerlijk gericht. Erna noemt ze daarom 'belevingen'. Inessensa heeft een duidelijke visie. Natuurlijke schoonheid ontstaat het best bij goede huidverzorging, diepe ontspanning en innerlijke rust. Er wordt gewerkt met de vijf zintuigen als basis bij de behandelingen, het zijn echte belevingen. Bij Inessensa staat de mens achter de huid centraal.

Erna: "Ik denk steeds vanuit de consument, zonder daarbij mijn eigen visie te vergeten. Voor de consument staat huidverzorging en ontspanning voorop bij een bezoek aan de schoonheidssalon. Daarnaast wil de klant zich thuisvoelen, een goed advies en zeker geen verkooppraatje. Al is de basisbehoefte van klanten gelijk, iedere klant is anders. Daarom kan de behandeling per klant worden aangepast, zonder dat daar meerkosten aan verbonden zijn." Naast verschillende belevingen, werkt Inessensa met seizoensbelevingen. Na de succesvolle winterhotstonebeleving, uitgebreide gezichtsbehandeling met voet- en rugmassage met hotstone stenen heeft Inessensa dit seizoen een heerlijke zomerbeleving in petto. Je mag kiezen of je je voeten of handen extra aandacht wil geven. Ze worden gescrubt, de nagels worden verzorgd, eventueel eelt wordt verwijderd en ze worden gemasseerd. Natuurlijk krijgt ook je gezicht een ontspannende verzorging en een goede reiniging. 90 minuten rust, ontspanning en verzorging voor slechts € 49.50.

"Ik werk met producten van het merk Cenzaa", vervolgt Erna. "Ontspanning, huidverbetering, geursensatie en wellness gaan bij Cenzaa hand in hand. Verder zijn we gespecialiseerd in permanent ontharen d.m.v. enzymtechnologie. Shendoo Enzymgel wordt direct na het ontharen (d.m.v. epileren/harsen) toegepast en is geschikt voor alle haar- en huidtypen. De behandelingen zijn compleet veilig en op natuurlijke basis. Ook heb ik een speciale training gevolgd, zodat ik goed weet hoe ik met de huid om kan gaan bij mensen met kanker. De behandeling pas ik naar de wensen en mogelijkheden van onze klanten aan. Ik ben daarbij dankbaar dat ik een beetje steun kan bieden tijdens het vaak fysiek en mentaal zware proces dat wordt doorgemaakt. Graag bedank ik mijn klanten voor het vertrouwen en op naar het volgende lustrum!" Voor meer informatie en interesse in een beleving kunt u terecht op www.inessensa.nl of op facebook, uiteraard kunt u ook altijd bellen ! Inessensa Sint-Oedenrode, Schijndelseweg 25, 5491 TA Sint-Oedenrode, 06-10367448, sint-oedenrode@inessensa.nl.