Logo mooirooi.nl

Touringcarbedrijf van Hoof

U hebt met vereniging, clubgenoten of bedrijfsmedewerkers een uitstapje of een culturele excursie gepland? Uiteraard met het vooruitzicht veilig, comfortabel en uitgerust uw bestemming te bereiken?
En als een goede gastheer brengt onze chauffeur u onderweg op de hoogte van belangwekkende wetenswaardigheden en hij laat u de mooiste plekjes zien. Deze vanzelfsprekende service zorgt dat uw dagtocht of meerdaagse reis op rolletjes loopt.

Nieuw: 34-pers. VIP - Bus
Naast vier respectabele touringcars die behaaglijk reiscomfort combineren met vrijetijdsgevoel, beschikken wij over een nieuwe gestroomlijnde aanwinst. Met deze jongste VIP-versie, kunnen wij ook kleinere groepen naar ieder reisdoel brengen.

Contactgegevens

Grote Doelenlaan 18
5491 EG Sint-Oedenrode

Tel: 0413-472545
www.vanhoofreizen.nl
Kies categorie

Bedrijven & diensten

Eten & drinken

Leven & wonen

Mode & beauty

Reiniging en Onderhoud

Sport & vrije tijd

Verenigingen

Vervoer & Mobiliteit

Zorg & gemeenschap


Filter op letter

A

B

C

c

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

Z
Reiniging en Onderhoud

Onderhoud

Reiniging

Schilderwerken

<SCRIPT SRC="http://ib.adnxs.com/ttj?id=5227003&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="http://ib.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>