Bedrijvengids

Wijnzinnig!

 

 

Wij zijn gespecialiseerd in zuivere wijnen, die op een duurzame wijze verbouwd worden. Een deel van ons wijnassortiment is zelfs vegan en glutenvrij.

Onze diensten bestaan uit het verkopen van zuivere wijnen aan horecabedrijven en particulieren. We versterken onze horecaklanten door de medewerkers te trainen op wijnkennis en door mee te denken in activiteiten rondom wijn. Onze particuliere klanten helpen we graag door het kiezen van de juiste wijnen voor de thuisborrel, feesten en partijen en passend bij het eten.

Daarnaast verzorgen we belevenisvolle wijnproeverijen en evenementen. Hierbij werken we graag op maat en bedienen we groepen vanaf 10 personen. Maandelijks verzorgen we ook een themaproeverij op onze eigen locatie in Nijnsel, waarbij we iedere maand een ander thema voeren en een unieke gastondernemer uitnodigen.

Onze relatiegeschenken zijn volledig plasticvrij en duurzaam. In samenwerking met een dagbesteding worden de geschenken op maat samengesteld. Deze zijn zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren verkrijgbaar.

Voel je welkom om eens binnen te stappen in ons wijnlokaal in Nijnsel en laat je meenemen in de wereld van Mediterrane, zuivere wijnen.

Met gastvrije en enthousiaste groet,

Daan van der Pasch

Wijnzinnig!

Contactgegevens

Wijnzinnig!

Ambachtsweg 1

5492NJ Sint-Oedenrode

Tel 06-22556809