Afbeelding
Foto: Kim Verstappen

Kroon knutselen

zaterdag 21 april 2018 14:00

Met koningsdag in aantocht ligt er vanaf 16 april een bijzonder nieuw boek voor kinderen in de winkel: 'WAAROM de KONING geen KROON draagt en andere weetjes over het koningshuis.'

Een boek van 96 pagina's vol informatie over wat je altijd al wilde weten van ons koningshuis, maar ook met leuke fantasieverhaaltjes. Het is geschreven door Gaby Kuijpers, Natalie van der Horst en Ellen de Roos. In het boek staan natuurlijk foto's, maar ook vrolijke tekeningen gemaakt door Rianne Brugmans uit Sint Oedenrode.

Om koningsdag in stijl te kunnen gaan vieren wordt er op zaterdagmiddag 21 april bij boekhandel 't Paperas vanaf 14.00 uur een leuke activiteit georganiseerd voor de kinderen. Samen met Rianne mogen ze dan hun eigen kroon komen knutselen. Deze kronen kun je op Koningsdag mee naar het centrum nemen, waar een jury de 10 mooiste konen zal uitkiezen en belonen. Voor iedere kroon is er trouwens een lekkere verrassing. Op 21 april zijn ook de originele tekeningen uit het boek te bewonderen in de winkel. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een mooie kroon komen maken? We hopen je te zien in 't Paperas!