Afbeelding

Concert Roois Gemengd Koor

zaterdag 1 oktober 2016 20:00

Sint-Oedenrode - Op zaterdagavond 1 oktober en zondagmiddag 2 oktober geeft het Roois Gemengd Koor een tweetal concerten met als titel 'Leven in Vrijheid'

Het koor, aangevuld met een aantal projectleden, bezingt het thema met de vertolking van een aantal liederen uit diverse perioden die de oorlog, gevolgen en de roep om vrijheid bij ons brengen. Van de heroïsche strijd zoals bezongen in het 'La Bataille de Marignan', van Janequin, het 'Koor van de Schotse Vluchtelingen' van Verdi, het 'Goodnight Saigon' van Billy Joel, tot aan het Give me your tired, your poor'' van Irving Berlin, 'They dance alone' van Sting en het 'Imagine'van John Lennon. Ook het de komende tijd weer actuele en opgefriste 'Let the sunshine in' uit de musical Hair ontbreekt niet.  

Het concert staat onder leiding van dirigent Ad Vergouwen met aan de piano de vaste begeleider van het koor Henk van Riel. Mogelijk gaan nog enkele speciale gasten deelnemen. De concerten vinden plaats in Cultureel Centrum Mariëndael te Sint-Oedenrode.

Toegangskaarten  à €  9,50, inclusief koffie/thee, zijn te verkrijgen bij 't Paperas, Heuvel 20 Sint-Oedenrode, telefonisch te bestellen via 06-23233874, en voor aanvang van het concert aan de zaal.

Kaartjes besteld voor 15 september a.s. via 06-23233874 zijn € 7,50 inclusief koffie/thee. Kinderen tot 12 jaar gratis. Van elk verkocht kaartje wordt door het Roois Gemengd Koor € 1,00 gereserveerd voor een goed doel ten behoeve van de noden van vluchtelingen voor oorlog en geweld.