Optreden Harmonie Nijnsel

zondag 11 oktober 2015 14:00 tot 16:00

11 oktober

Harmonie Nijnsel bedankt haar Vrienden!

Harmonie Nijnsel geeft voor de tweede keer haar Vriendenconcert. Het optreden begint om 13.30 uur in het streekbelevingscentrum De Gasthuishoeve aan de Kremselen 2 te Sint Oedenrode. Wij hopen u daar te ontmoeten.

Vrienden van de harmonie steunen de vereniging financieel of anderzijds. Door het Vriendenconcert wil de harmonie laten zien en horen wat zij met de ontvangen sponsorgelden doet. Harmonie Nijnsel investeert de donaties in opleiding van jeugd en jongvolwassenen, die een instrument willen bespelen in een innoverende muziekvereniging en organiseert hiervan leuke activiteiten. Via het vriendenconcert wil de harmonie ook de vele vrienden bedanken. Daarom zullen het opleidingsorkest, het harmonieorkest en de slagwerkgroep van de harmonie enkele mooie muziekstukken ten gehore brengen.

Naast de Vrienden van de harmonie zijn de familieleden van onze leden uitgenodigd en ook u bent van harte welkom om dit concert bij te wonen. Na het concert is er gelegenheid om in de Gasthuishoeve om gezellig wat na te praten onder het genot van een kop koffie of drankje. Tot 11 oktober!    

Vanaf 14:00 uur . Entree is gratis.